среда, 30 ноября 2016 г.

Для тих, хто навчається за індивідуальним графіком

Вам необхідно виконати такі завдання:
  1. На сайті Міністерства освіти ознайомитися з оновленою програмою з інформатики (відсутня кількість годин на вивчення теми). 
  2. Створити блог з обраної теми.  У коментарях до цього повідомлення залишити обрану вами тему та адресу блога.
  3. Створити  на сервісі Learningapps 5 різних за формою завдань з обраної теми (Завдання обрати з підручників інформатики). Створити на власному блозі сторінку Дидактичні завдання та розмістити на ній створені завдання.
  4. До 3-х уроків з обраної теми створити інтерактивну презентацію (розподіл на уроки провести самостійно) .
  5. До підсумкового уроку з теми створити презентацію з тригерами (див. попередні повідомлення). Створити на власному блозі сторінку Мої презентації та розмістити на ній 4 створених вами презентацій.
  6. Розглянути сервіс Uma-igra. Створити власні 3 гри за обраною темою, на основі різних прототипів. Створити на власному блозі сторінку Мої ігри та розмістити на ній створені ігри зі стислим описом (див. попередній пост).
  7. Знайти в інтернеті 3 ресурси, які можна використовувати на уроках інформатики у початковій школі. Занести назву ваших ресурсів (ресурси не повинні повторюватися) до файла Ресурси з інформатики. На власному блозі створити сторінку Інтернет ресурси, на якій розмістити інформацію про знайдені ресурси: 
    • назва ресурсу
    • копія головної сторінки
    • можливості ресурсу
    • навести 3 фрагменти уроків інформатики з обраної теми. 
  8. Створити інтерактивний урок за допомогою сервіса  Thinglink.
  9. Прийти 8.12.2016 об 11.20 на кафедру інформатики (ауд.207).

Комментариев нет:

Отправить комментарий