воскресенье, 6 ноября 2016 г.

Власна презентація

Ознайомитися з порядком створення презентацій.
Створити власну презентацію, дотримуючись вимог та правил оформлення презентацій.
Розмістити презентацію на власному блозі на сторінці Мої презентації.


Порядок  створення презентації
Планування уроку. Слід глибоко проаналізувати тему уроку, з’ясувати  його  мету, визначити тип та структуру, а  також місце презентації  на  уроці, умови  її демонстрування, спрогнозувати  результати  уроку.
Конструювання уроку. Залежно  від вікових  особливостей  учнів та  видів  діяльності  необхідно  змоделювати  навчальні  ситуації, підібрати  матеріали  до презентації (текстові, графічні та звукові),розробити  види  завдань, які  виконуватимуть учні, використовуючи  презентацію, розпланувати  час  тривалості  як  окремих  фрагментів як  окремих фрагментів, так і всієї  презентації  загалом.
Планування  використання  презентації. Скомпоновану  презентацію  слід  переглянути  на предмет  доцільності  змісту, видів  та тривалості  виконання  завдань; продумати  оформлення; створити  й відредагувати текстову  частину та (за потреби) перекомпонувати  змістову, визначити  послідовність  показу.
     Також при підготовці слід врахувати, що розмір презентації залежатиме від призначення, але вона  не повинна  містити  більше 6-12  слайдів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий